نرم افزار های مورد نیاز

تبلیغات متنی

طرز تهیه شیرینی نان چرخی

بدون دیدگاه


طرز تهیه شیرینی نان چرخی

مواد لازم برای شیرینی نان چرخی 

آرد برنج ۷۵۰ گرم / آرد سفید ۷۵۰ گرم / روغن چامد ۷۵۰ گرم / پودر قند ۳۷۵ گرم / زرده تخم مرغ ۵ عدد / ماست ۱ لوان / بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری / پودر هل ۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه شیرینی نان چرخی

روغن و پودر قند را با هم هم می زنیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس زرده های تخم مرغ را با پودر هل را هم اضافه کنید و باز هم بزنید.

بکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و خلوط کنید و سپس به مواد دیگر اضافه کنید. بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند و یکدست شدند همزن را کنار می گذاریم و آرد برنج، آرد سفید را یک مرتبه اضافه می کنیم و با دست آنها را مخلوط می کنیم و ورز می دهید البته توجه داشته باشید نباید زیاد ورز دهید زیرا خمیر به روغن افتاده و سفت می شود.

خمیر را به شکل گلوله در می آوریم و روی آن را با کیسه فریزر می پوشانیم و در جای خنک قرار می دهیم تا حدود ۱۲ ساعت خمیر استراحت کند. قالب نان چرخی را به چرخ گوشت نصب می کنیم.

خمیر را پس از استراحت باز هم کمی ورز می دهیم تا نرم بشود. حالا داخل چرخ گوشت می ریزیم و از چرخ رد می کنیم بعد به اندازه دلخواه این خمیر را برش می دهیم.

در سینی فر می چینیم و روی آن مقداری پودر پسته می ریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجع سانتی گراد به مدت ۱۵ ال ۲۰ دقیقه قرار کی دهیم.

 

 

نکته برای تهیه شیرینی نان چرخی :

  • یک ربع قبل باید فر را روشن کنید تا گرم بشود.
  • برای تزیین روی شیرینی ها به جای پودر پسته از خرفه هم می توانید استفاده کنید.
  • پودر قند و آرد برنج را از حریر رد کنید.
  • آرد سفید را هم الک کنید.

» همچنین بخوانید : 

طرز تهیه شیرینی Alfajores شیرینی خوشمزه و معروف

طرز تهیه شیرینی برنجی با مایکروویو شیرینی سنتی خوشمزه

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها